Дачникам на замітку: як використати шматочки мила на городі

Виготовлення сучасних препаратів, які призначені для поліпшення врожайності на нашому городі, не завжди йдуть на користь людському організму. Тому, кожен поважаючий себе городник, завжди шукає засоби і методи, завдяки яким матінка природа буде виробляти натуральний продукт для здорового харчування, інформує Ukr.Media.

Ось і ми представляємо вам засіб, який випробувало багато городників. Він натуральний, безпечний і має потужний ефект. Крім того, він є практично в кожному будинку — це звичайне мило або точніше сказати його обмилки.

Як використовувати обмилки в городі

Ми впевнені що вас зацікавить відповідь на це питання, особливо в тому разі, якщо вам докучають комахи або шкідники — мешканці на вашій городній ділянці. Але перш ніж почати використання шматочків мила, підготуйте такі засоби як:

  • звичайно ж шматочки використаного мила;
  • виготовлені з матеріалу міні мішки або з дитячих шкарпеток;
  • шнурки;
  • ножик;
  • кілочки дерев'яні;
  • молоток.

Після того, як ви підготували всі необхідні матеріали, приступаємо до роботи.

  1. В першу чергу поділяємо шматочки мила на великі частини і відправляємо кожну купку в свій мішечок.
  2. А тепер для того, щоб через отвір мішка обмилки не випали, зв'яжіть його, але не туго. Це дуже важливо, так через отвір запах мильних шматочків пошириться на певну відстань. Пов'язуючи мішечок шнурком залиште кільце, за яке будемо підвішувати мішечок.
  3. Беремо підготовлені раніше кілочки і вирушаємо на ділянку. По всій межі ділянки забиваємо кілочки, і робимо на кілочку ножем легку ущелину — місце куди буде за шнурок підвішуватися мішечок. Підвішуємо мішечки на кожен кілочок.
  4. Якщо у вас було дуже багато шматочків мила і всі не помістилися в мішки, то ви можете захистити свій город наступним чином. Для цього наріжте частини мила, що залишилися, на дуже маленькі шматочки і посипте його по земляному ґрунту. Таким чином, мильний запах буде захищати вашу ділянку відлякуючи паразитів.

Порада. Цей процес буде особливо ефективний під час дощу. Попадання вологи на мило дуже підсилює його запах.

Попереджаємо вас про те, що мило в мішечках вимагає регулярної заміни, так як через певний час воно стає малоефективним. Пам'ятайте, чим ароматніше мило, тим ефективніший його вплив на комах і гризунів.

У багатьох може виникати питання: в чому плюс використання шматочків мила? Відповідь дуже проста. Натуральні шматочки мила при розчиненні не завдають шкоди ні овочам ні фруктам, а також не несуть загрози для домашніх тварин, так як воно націлене на шкідників.

Головний плюс цього методу — це органіка, за якою скучила матінка земля змучена засобами хімії. А для справжнього городника це спосіб захистити свою ділянку і зробити її красивою!

Читайте також