Де купити жіночі ремені

Сьогодні ремені - це більше, ніж просто пояс, який фіксує ваші штани. Це повноцінний сучасний аксесуар, який може: підкреслити вашу талію або приховати її недоліки; гармоніювати з іншими предметами вашого образу і багато іншого. Тому дуже важливо навчитися їх підбирати під свій образ й тип фігури.

Жіночі ремені і пояси - види

Сучасна мода не обмежує дизайнерів у створенні стильних, яскравих і класичних поясів.

Дизайнерський ремінь - той, що доповнюється спеціальної вишивкою або тисненням. Дуже часто в таких моделях використовується вставка блискучих каменів, заклепок, пряжок і т.д. До речі, сама пряжка в дизайнерських ременях об'ємна і привертає увагу. Такі пояси використовують в клубних і вечірніх образах.

В одній зі своїх статей ми вже говорили про циклічність трендів, і вузький пояс не став винятком. Мода 80-х дісталася і до нас. А підхопили її такі відомі виробники, як: Pinko, Lauren Ralph Lauren, Guess, Patrizia Pepe, Tommy Hilfiger, Hugo та інші. Дані моделі досить скромні і стримані, але це не заважає їм залишатися елегантними і строгими.

А ось для тих, хто хоче зробити акцент на своїй талії, доведеться вибрати розмір побільше - широкі ремені одного або двох відтінків добре впораються з цим завданням.

Класичний пояс - то, що ми звикли бачити щодня: натуральна шкіра або екошкіра, білий, чорний або коричневий колір, мінімалізм і відсутність елементів-вставок.

Жіночі ремені і пояси - який матеріал вибрати

Найнадійніший і довговічний матеріал - натуральна шкіра. Вона довго вам прослужить, а зовнішній вигляд може залишатися незмінним навіть через кілька років.

Другий, не менш популярний, але більш доступний - екошкіра. Досить міцний, за властивостями схожий з натуральною шкірою.

Текстиль використовується найчастіше в дизайнерських ременях і поясах. Але сьогодні це явище досить рідкісне.

Пряжка. Якщо мова йде про класичні ремені зі шкіри, то виключайте пластик - тільки метал.

Завдяки сучасних технологій яскравим кольором ременя вже нікого не здивуєш: червоний, синій, зелений, жовтий - все це стає нормою.

Купити ремені жіночі

Купити якісні аксесуари досить просто, якщо це відбувається на Answear.ua. Інтернет-магазин пропонує вашій увазі всі новинки, популярні бренди і різні види ременів.

Чому важливо, щоб бренд був відомий? Сьогодні все дорожать своєю репутацією, тому популярні виробники не стануть нею ризикувати, випускаючи неякісну продукцію.

Читайте також