Де працюватимуть «мобільні соціальні офіси» у листопаді?

http://www.rv.gov.ua

У листопаді «мобільні соціальні офіси» відвідають 22 сільських ради та 8 об’єднаних територіальних громад Рівненщини.

Розпочнуть свою роботу фахівці 6 листопада – в Мирогощанській ОТГ, що в Дубенському районі. Наступного дня «мобільний офіс» працюватиме у Малолюбашанській ОТГ на Костопільщині.

8 листопада на консультацію до соціальних працівників зможуть прийти жителі Клеванської ОТГ, що в Рівненському районі, та Масевицької сільської ради на Рокитнівщині.

У Локницькій ОТГ та Морочненській сільраді Зарічненського району спеціалісти побувають 13 листопада. Цього ж дня «мобільний офіс» відвідає Крилівську сільську раду Корецького району.

Мешканців відразу чотирьох сільських рад консультуватимуть наступного дня, 14 листопада. Так, до «мобільних офісів» зможуть звернутися у Малівській сільській раді Демидівського району, Трипутнянській та Нивецькій - Дубровицького району та Могилянівській сільраді на Острожчині.

За словами працівників департаменту соціального захисту населення ОДА, «мобільні соціальні офіси» працюють, аби допомагати людям, переважно жителям сільської місцевості, швидко й ефективно вирішити проблемні питання щодо отримання належних виплат і пільг, працевлаштування, пенсійних питань й отримати потрібні консультації фахівців.

Графік роботи мобільних офісів у листопаді

За інформацією прес-служби Рівненської ОДА

Читайте також