Де ще в Рівненській області побудують нові амбулаторії?

Build Portal

Сьогодні в Рівному розкрили тендерні пропозиції третього етапу проекту Світового банку та Міністерства охорони здоров’я, який реалізовують в Рівненській області. Відтак, планують будівництво 33 амбулаторій у 9 районах області та Рівному: у  Рівненському - 8, Здолбунівському – 4 і 1 в місті,  Острозькому – 2 та 1 в місті, Дубенському – 5 та 2 в місті та 3 – у Рівному. Також планується реконструкція по одній амбулаторії в Демидівці, Млинові та Млинівському районі і 4 амбулаторії в Радивилівському районі.

Процес розкриття тендерних пропозицій

«Рівень конкуренції досить високий, я на процедурі відкриття фіксував пропозиції усіх компаній, можу відмітити, що усі лоти отримали пропозиції не менше, як від трьох компаній. Всього взяли участь у цьому тендері 5 компаній, 3 – рівненські, 2 – з інших областей. Можу відзначити, що це досить хороший рівень конкуренції, я сподіваюся, що це дозволить нам підписати вигідні контракти на виконання цих робіт. Процедура оцінки, за оптимістичними прогнозами, займе близько півтора місяці. Вартість усього проекту, що стосується будівельної складової, це близько 13 мільйонів доларів. Із них на даний момент законтрактовано більше 5 млн доларів», - зазначив керівник проекту Світового банку на Рівненщині Сергій Рибачок.

Участь у торгах візьмуть такі компанії:

ТОВ фірма «Кортакоз» (Здолбунів), ТОВ «Енергосервісна компанія «Адамсон» (м. Івано-Франківськ),  ПП «Валенс груп» (Львівська область), ПВКФ «Фіалка» (Рівненська область, с. Зоря), ТОВ «Будівельна виробнича компанія «Форвард Плюс» (Рівненська область, с. Грем’яче).

 

Читайте також