Де у Рівному можна смачно поїсти у карантин: перелік закладів з літніми терасами

У зв'язку із поширення коронавірусної інфекції, у всіх містах України заклади харчування можуть приймати гостей лише на літніх терасах. Саме тому ми вирішили зробити підбірку кафе та ресторанів Рівного, де можна посидіти і насолодитися смачною кухнею. 

"Vinograd"ресторан грузинської кухні. Гості ресторану можуть скуштувати традиційні страви: сациві, сацебелі, сулугуні, хінкалі, хачапурі. Карта алкогольних напоїв ресторану містить 35 найменувань тільки грузинських вин, а також багато інших вин та алкоголю кращих виробників з різних країн.

Адреса: вул. Видумка, 2Б.

"Шинок з перцем від серця" -  заклад розташований недалеко від парку імені Шевченка. Гостей пригощають традиційними стравами угорської, польської та української кухонь. З-поміж фірмових страв виділяють журик, банош, палачінту, фляки, а також піцу «Гуцульську» і піцу від шефа. У барі є свіже розливне пиво. У теплу пору року працює літня тераса.

Адреса: вул. Паркова, 2.

"Мацурі" - ресторан пропонує широкий асортимент суші, ролів, італійської піци та салатів.  Також у меню присутні страви грузинської кухні.

Адреса: вулиця Соборна,10а.

"New York Street Pizza" - заклад розташований недалеко від торгового центру «Покровський». Піцерія займає два поверхи, інтер'єр витриманий у сучасному стилі — цегляне мурування стін, меблі з темного дерева і шкіри, жива зелень. Меню містить європейську кухню. З-поміж фірмових страв від шефа виділяють салат «Теплий» з телятиною і піцу «Нью-Йорк». Часто проходять спортивні трансляції.

Адреса: вул. Княгині Ольги, 1А.

"Сім п’ятниць" - заклад находиться за кілька кроків від Театральної площі міста Рівне. Меню містить страви традиційної європейської та української кухні. Заклад спеціалізується на приготуванні страв у дров'яній печі.

Акцент меню - на баранині, реберцях, запеченій форелі та ковбасках, приготованих за старовинними німецькими рецептами.

Адреса: вул. Симона Петлюри, 6Б.

"Кавові мешти" - заклад, який просто манить своїм затишком. Тут ви приємно проведете вечір з близькими людьми, за чашкою ароматного напою.

Кав’ярня пропонує широкий асортимент напоїв. Для вас – традиційне американо чи еспресо або оригінальні макіято, фраппе чи Гляссе. 

Адреса: вул. Степана Бандери, 60А.

"Три слона" - це пивна ресторація, розташована в центральній частині міста на вулиці Міцкевича. Стильний інтер'єр закладу відтворює атмосферу класичних європейських пабів – цегляне мурування, м’яке освітлення, шкіряні дивани. Гостям подають авторські європейські страви. Особливість закладу - власна пивоварня, в якій за європейськими технологіями виготовляють власне пиво на основі добірного українського, чеського та німецького хмелю.

Адреса: вул. Міцкевича, 32.

"Пан Халявський" - колоритний етно-ресторан традиційної української кухні. Інтер'єр закладу оформлений в українському національному стилі - масивні столи й лавки з натурального дерева, глиняний посуд, вишиванки та петриківський розпис. У теплу пору відвідувачі можуть відпочити на літньому майданчику.

Адреса: вул. Гетьмана Сагайдачного 4а.

"Blues And Jazz" - це ресторан, розташований в центрі міста, недалеко від Воскресенського собору. У розпорядженні гостей три просторі зали, а також затишна літня тераса з альтанками. У меню пропонуються популярні страви європейської та української кухонь. Акцент зроблений на гриль-меню й пивних закусках. У барі пригощають свіжим розливним пивом та ексклюзивними коктейлями. Вечорами гостей розважає джаз-бенд. Часто в ресторані відбуваються спортивні трансляції.

Адреса: вул. 16 Липня, 7.

"Кавова кімната" - кав'ярня запропонує різноманітні десерти власного виробництва та авторські кавові напої. Інтер'єр закладу затишний та комфортний, витриманий у домашньому стилі. Вам буде зручно поспілкуватися як у романтичній обстановці, так і при діловій зустрічі.

Адреса: вулиця Словацького, 4/6.

"Кант" - це унікальне місце, де Ви можете не лише приємно проводити час із друзями, колегами, сім’єю, а й спостерігати за всіма процесом пивоваріння і приготування страв. У самому залі знаходиться міні-пивоварня, де вариться, бродить і відстоюється пиво, а на величезному мангалі й вертелі готується апетитне м’ясо.

Адреса: вул.Коперника, 9

"Мармелад" - заклад знаходиться за кілька хвилин ходьби від драматичного театру. Інтер'єр оформлений у сучасному стилі. У складі ресторану основний зал, коктейль-бар і літня тераса. Меню включає популярні страви європейської та української кухонь. Гостям подають ароматний кальян. Регулярно в ресторані проходять танцювальні вечірки.

Адреса: вул. Пересопницька, 10.

"Father" - Міні-пивоварня ресторанного типу. Тут встановлено обладнання від угорської компанії «ZIP Technologies» на якому, на сьогоднішній день, варять чотири сорти пива.

Адреса:  вул. Степана Бандери, 24А.

"Le Grand Cafe" - атмосфера закладу пронизана аристократичним шармом Франції. Заклад пропонує широкий вибір вишуканих страв і асортимент напоїв на будь-який смак.

Адреса: 16 Липня, 44.

"Burshtyn" - заклад у самому центрі міста Рівне, на майдані Незалежності. Затишний інтер'єр ресторану виконаний у стилі сучасної класики - теплі кремові й оливкові відтінки, м'які дивани з подушками, меблі та оздоблення з натурального дерева світлих порід, жива зелень, полиці з сувенірами та посудом.

Адреса: майд. Незалежності, 2.

"БурЖуй" - заклад, де готують найбільш популярні страви європейської кухні. У будні дні «Буржуй» подає комплексні бізнес-ланчі. У ресторані функціонує невеликий банкетний зал на 60 чоловік. 

Адреса: вул. Міцкевича,5.

Фото - Топ 20

"Броварня на Грушевського" - заклад, знаний тим, що пригощає відвідувачів пивом власного виробництва. «Броварня на Грушевського» є лауреатом Всеукраїнського конкурсу з якості пивоваріння серед міні-пивоварень України.

Заклад знаходиться біля 12-ої школи (перехрестя Київської).

"Craft Burger" - заклад, який пропонує відвідувачам широкий асортимент пива та бургерів. Можливий перегляд футбольних матчів. 

Адреса: вул. Симона Петлюри, 14.

"La Farina" - це пивний заклад, в якому подається крафтове пиво «Кружак» з власної броварні, а також ситні закуски до нього. На першому та другому поверхах можна насолоджуватись переглядом футбольних матчів та інших спортивних подій.

Адреса: вул. Київська, 36

"Ribs House" - ресторан-реберня з великим вибором пива та соусів. Також на території закладу живуть маленькі поросятка, які гарантовано зацікавлять найменших гостей і піднімуть настрій дорослим відвідувачам! 

Також тут можна послухати живу музику яка звучить що п'ятниці та суботи з 19:00 до 21:00 год.

Адреса: вулиця Кавказька, 2.

"Dvir" - пропонує відвідувачам страви української та європейських кухонь, а також великий вибір напоїв на будь який смак. У закладі є дуже велика і затишна літня тераса де приємно посидіти з друзями чи в сімейному колі.

Адреса: вулиця Симона Петлюри, 3

"KinZa" - сімейний ресторан кавказької кухні. Підходить для сніданку, обіду та вечері, для відпочинку з сім'єю чи друзями, та для романтичної вечері. Облаштована дитяча зона та дитячі стільці.

Великий асортимент кавказьких вин, коньяків, бренді та чачі. Мангал меню, хачапурі, хінкалі, вегетеріанські страви, салати, риба, перші страви.

Адреса: вулиця Макарова, 60.

Читайте також