Де в Рівному отримати міжнародне свідоцтво про вакцинацію?

У Рівному діє три пункти видачі міжнародних свідоцтв про вакцинацію. Вони розташовані у:

  • Центрі надання адміністративних послуг у м.Рівному ЦНАП Рівне (вул. Майдан Просвіти, 2) з 10:00 до 16:00;
  • ТЦ «Епіцентр» (вул. Макарова, 17) з 12:00 до 17:00 год.
  • Рівненському міському палаці культури «Текстильник» (вул. Гагаріна, 6) Мпк Текстильник з 9:00 до 13:00 год.

Окрім того, згенерувати COVID-сертифікат про вакцинацію можна у застосунку «ДІЯ» та з порталу www.diia.gov.ua його можна роздрукувати з QR-кодом.

Міжнародне свідоцтво про вакцинацію можна отримати і в закладі охорони здоров’я в якому заключено декларацію. Для цього варто попередньо зв’язатись із своїм сімейним лікарем, надати йому дані про себе та на наступний день звернутись в заклад охорони здоров‘я та забрати свідоцтво про вакцинацію, яке міститиме підпис лікаря та необхідні печатки.

Аби отримати міжнародне свідоцтво про вакцинацію у роздрукованому варіанті та не простоювати довжелезні черги в закладі чи у пункті видачі сертифікатів варто:

  • Попередньо замовити Свідоцтво про вакцинацію у свого сімейного лікаря в телефонному режимі;
  • Залишити необхідну інформацію про себе в реєстратурах закладу;
  • Подати інформацію необхідну для видачі міжнародного свідоцтва про вакцинацію за допомогою QR-коду: доступно в Центрі ПМСД «Ювілейний» та Центрі ПМСД «Північний» Рівного (QR-коди розміщено в самому закладі);
  • Надіслати інформацію он-лайн заповнивши гугл-форму за посиланням (можливо в центрах ПМСД «Ювілейний» та «Півнінчий») :
  1. ЦПМСД «Ювілейний» https://docs.google.com/.../1FAIpQLSc1.../viewform...
  2. ЦПМСД «Північний» https://pivnichnyi.rv.ua/?page_id=1828...

Надруковані міжнародні свідоцтва про вакцинацію (з усіма необхідними печатками) можна забрати на наступний день в пунктах видачі (в установлений час) чи реєстратурах закладів після 16.00 (уточнення деталей з приводу видачі міжнародних свідоцтв про вакцинацію по кожному окремому закладу замовлених у сімейного лікаря здійснювати за контактними номерами реєстратури закладу).

 Як бути, якщо у разі внесення ваших даних про щеплення допущено помилку чи дані не відображаються у електронній системі охорони здоров‘я: http://www.medrivne.com.ua/.../news-1-21-777-ostannimi....

Читайте також