Де зробити крутий новорічний знімок у Рівному?

Фотозона - це куточок, спеціальна локація, сектор на території свята, де будь-хто з бажаючих може зробити гарні знімки. Напередодні новорічно-різдвяних свят у Рівному можна знайти достатню кількість локацій для оригінальних фото. Ми зібрали найпопулярніші з них.

Торговельно-розважальний центр «Злата Плаза» пропонує відразу декілька фотозон – гігантську кулю, крісло та санчата Санти, подарунок перед входом до ТРЦ та новорічну ялинку, яка сяє тисячами вогників.

Новорічна ялинка також засяяла і на території житлового комплексу «На Щасливому». Окрім новорічної красуні – Тунель щастя - арки з ілюмінацією, які святково світяться увечері та створюють неймовірно красиву і казкову алею. Доповнюють це все великі цифри «2020» зі святковими вогнями, а також новорічні гірлянди, якими прикрасили майже кожну ялиночку у парку та альтанки.  

Якщо ви забажали фото біля незвичної ялинки, тоді мерщій у торгово-розважальний центр «Екватор». Тут для відвідувачів встановили новорічні ялинки із куль, а також крісло Санти. Тут навіть зізнаються у коханні.

Зробити крутий знімок можна й просто проходячи повз магазинів чи кав’ярень, які старанно готуються до новорічно-різдвяних свят. Так, до прикладу, навпроти пам’ятника Марії Рівненській (Несвицькій) будівлю прикрасили гірляндами.

Днями в Рівному з’явилась ще одна локація для фотографій, у самісінькому центрі. На майдані Незалежності встановили гігантські цифри «2020», ялинки прикрасили гірляндами, а також встановили головну новорічну красуню міста. Сьогодні о 17 годині – офіційне відкриття.  

Новорічний настрій та святкова атмосфера вже чекають на Вас у всіх закладах ресторанної мережі «Ventotto».

У НВК І-ІІІ ступенів №12 у Рівному спільними зусиллями дітей, батьків і адміністрації школи також облаштували фотозони. 

Принагідно вітаємо усіх зі святом Миколая! Бажаємо Вам і Вашій родині знайти в його особі надійного заступника і помічника, нехай він оберігає Вас від бід та напастей, будьте завжди здорові, успішні й щасливі!

Фото - відкриті джерела.

Читайте також