День для поїздок і відряджень: гороскоп на 9 серпня 2021 року

День сприятливий для активних дій, поїздок — відряджень і подорожей — і переїздів в нову квартиру або будинок.

Поряд із перспективними намірами і позитивними емоціями в людині можуть підняти голову негативні якості і нездорові бажання — жадібність, заздрість, невгамовний апетит, із якими необхідно боротися всіма можливими способами, пише ТСН.

Овен (21.03 – 20.04)

Необхідно дослухатися до сигналів, які буде надсилати організм: погане самопочуття буде свідчити про те, що ви потребуєте сну — саме час вирушити у відпустку.

Телець (21.04 – 21.05)

Чим швидше і активніше ви почнете працювати над новим професійним проєктом, тим краще вам вдасться його завершити — довгоочікуваний успіх в цьому разі вам гарантований.

Близнята (22.05 – 21.06)

Апатія і сонливість, які можуть накрити вас з самого ранку, виявляться нетривалими: вже до обіду ви будете ласкаві і веселі, і зможете виконати і перевиконати складений на день план.

Рак (22.06 – 22.07)

Не варто критикувати і вже тим більше викреслювати зі свого життя близьку людину, навіть якщо вона зашпорталась і зробила щось не так, як ви вважаєте правильним: дайте їй шанс хоча б пояснити свій вчинок.

Лев (23.07 – 21.08)

День сприятливий для того, щоб зайнятися своєю зовнішністю: відвідати салон краси, зробити маски для обличчя та волосся, стрижку, манікюр і педикюр — всі процедури вдадуться на славу.

Діва (22.08 – 23.09)

Отримавши пропозицію обійняти нову посаду або змінити місце роботи, не варто поспішати з відповіддю: спочатку необхідно зважити всі доводи за і проти цього, і тільки потім ухавалювати остаточне рішення.

Терези (24.09 – 23.10)

Не варто брати професійну мету, яку ви перед собою поставили, з нальоту: необхідно розробити поступову — покрокову —  стратегію її досягнення, інакше легко можна буде помилитися.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гарний час для тих, хто давно подумує про відкриття власного бізнесу: для початку потрібно скласти поетапний план дій, а потім можна і стартувати — результат виявиться успішним.

Стрілець (23.11 – 21.12)

День, коли категорично не рекомендується переїдати: по-перше, це може бути небезпечним для фігури, а по-друге, і для здоров'я — необхідне для нього почуття міри поки ще ніхто не скасовував.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Можна — і треба — ставати до втілення в життя складених раніше планів: пам'ятайте, що будь-яка дорога починається з першого — нехай навіть незначного — кроку, тому важливо діяти без зволікання.

Водолій (21.01 – 18.02)

День сприятливий для примирення з людиною, яку ви колись образили, щоправда, для цього необхідно буде визнати свою провину, а заодно зізнатися в тому, що без неї вам погано.

Риби (19.02 – 20.03)

Будь-які справи необхідно приурочити до другої половини дня — в цей час вас буде переповнювати енергія, що дозволить легко впоратися з усім, що було заплановано.

Читайте також