День вчителя 2021: щирі та гарні привітання зі святом (+картинки)

Вже цієї неділі, третього жовтня, педагогічні працівники України відзначатимуть професійне свято. Його відзначають щорічно у першу неділю другого осіннього місяця. 

Не забудьте привітати знайомих учителів з їхнім святом.

Вітаю зі Всесвітнім днем вчителя! Бажаю нових звершень, значних досягнень та великих успіхів! Хай всі ваші старання та зусилля роблять наш чудовий світ ще прекраснішим! Міцного вам здоров’я, величезного терпіння, радості та внутрішньої гармонії, поваги та щирої вдячності від учнів та батьків!

***

Професія вчителя поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і енергію, суворість і доброту! Дякуємо вам за вашу працю і сили, які ви вкладаєте у свою справу, за вашу уважність, доброту і суворість. Бажаємо провести це свято найкращим чином, щоб воно було яскравим і незабутнім. Бажаємо вам любові, щастя, благополуччя і терпіння!

***

Вітаємо вас з Днем учителя! Завдяки вашим старанням і зусиллям світ стає кращим, грамотнішим, розумнішим і чистішим. Бажаємо вам здоров'я, процвітання, терпіння, гармонії, поваги і любові ваших учнів. Нехай вони разом із вами досягають неймовірних висот успіху, нехай вам щастить у всіх справах!

***

Зі святом дозвольте нам Вас привітати.
Щастя, здоров’я, добра побажати,
Пошани, тепла та й довгого віку,
Кохання і віри, багатства без ліку.

Працюється легко Вам хай і живеться,
А все, що в думках, хай одразу вдається,
З Днем вчителя щиро ми всі Вас вітаємо,
Всього Вам найкращого в світі бажаємо.

***

Дорогий вчитель! Хочемо подякувати вам за копітку щоденну роботу над нашими особистостями. Ви - наш приклад для наслідування, наставник, батько і друг. У вас поєдналися наполегливість і спокій, рівновага і вогонь у очах. Спасибі вам, за життєву мудрість, яку ви регулярно доносите у наші молоді уми, і за грамотне, цікаве навчання! Нехай у вашому житті завжди буде багато можливостей для реалізації ідей. Нехай душа завжди буде наповнена радістю і світлом, а серце - любов'ю і натхненням. Нехай у вашій родині панує гармонія і розуміння. Щиро бажаємо ще багато років успішно займатися своєю улюбленою справою. Нехай ваш досвід допоможе ще багатьом поколінням учнів. Міцного вам здоров'я, сили духу і нехай оточуючі люди приносять у життя тільки позитивні емоції!

 

Читайте також