Депутати Рівненської облради побували в "Пересопниці"

http://oblrada.rv.ua

Перший заступник голови обласної ради Сергій Свисталюк, заступник голови облради Олексій Бучинський разом з депутатами обласної ради Аллою Черній, Андрієм Бортніком, Михайлом Кирилловим та депутатами Рівненської районної ради відвідали КЗ «Культурно-археологічний центр «Пересопниця».

Новопризначений директор Іван Солодуха ознайомив з роботою та експозиціями закладу. Крім того, розповів про проблеми, які на сьогоднішній день існують у даному центрі. Зокрема, він зазначив, що капітального ремонту потребує центральний вхід, який знаходиться у аварійному стані.

На завершення візиту депутати побажали керівнику закладу плідної роботи, зберегти та примножити здобутки культурно-археологічного центру і реалізувати усі нові ідеї, аби «Пересопниця» стала справжнім сучасним туристичним центром для поціновувачів української історії та культури.

Нагадаємо, що Івана Солодуху призначили на посаду директора КЗ «Культурно-археологічний центр «Пересопниця» Рівненської обласної ради рішенням сесії обласної ради 27 липня.

За інформацією прес-служби Рівненської облради

Читайте також