Деякі села Рівненщини досі відрізані від світу через снігові замети

Фото - ілюстративне / відкриті джерела

Станом на 13 годину 17 лютого на території Дубенщини низка автошляхів державного та місцевого значення залишаються непроїзними. Про це інформує Дубенська РДА.

Наразі проблемними є ділянки дороги Добривода-Крупець між селами Баранне- Срібне, Заміщина-Гоноратка (Крупецької ТГ), Мокре-Молодаво, Заруддя-Білоберіжжя (Мирогощанської ТГ), ділянка дороги О181115 від Смордва до Хорупаня (Бокіймівської ТГ), дорога між селами Кам'яниця - Клюки (Тараканівської ТГ), відрізки автошляху С 180414 між селами Маївка – Молодаво Друге та О 180410 з Привільного до Черешнівки (Привільненської ТГ), автошлях між селами Набережне-Берестечко (Боремельська ТГ).

Через потужні снігопади залишаються «відрізаними» окремі населені пункти в Семидубській, Повчанській, Острожецькій, Млинівській, Боремельській територіальних громадах.

Ускладненим залишається проїзд на автошляхах С180408 Малі Сади – Великі Сади Привільненської ТГ, Т-18-22 Дубно-Сапанівчик та Т 18-21 Онишківці-Рівне Смизької ТГ,  автомобільна дорога Луцьк – Демидівка (відрізок Золочівка – Набережне) Боремельської ТГ. Проблемним є доїзди до окремих сіл Тараканівської, Млинівської, Крупецької, Демидівської, Радивилівської та Смизької громад.

На допомогу громадам у боротьбі зі стихією долучились військові. Так, на ліквідацію заметів було залучено дві групи військовослужбовців та важку військову інженерну техніку Грейдер BGD-140 та Бульдозер SHEHWA-165 від інженерної бригади Сил підтримки ЗС України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка померла: через переметену дорогу син не зміг доїхати до матері, щоб завезти в лікарню на Рівненщині

Читайте також