Дика пристрасть: на що здатні різні знаки Зодіаку в ліжку

Фото - ілюстративне

Хочете дізнатися, на що здатний ваш новий обранець в ліжку? Тоді насамперед дізнайтеся, в якому місяці він народився. А потім звіртеся з цим переліком секс-переваг знаків зодіаку.

Овен

Представники цього знаку не люблять повільну і романтичну дію, їм подавай щось активне, щоб вони відчули справжній адреналін. Саме з ними ви можете відчути себе як на справжньому родео.

Телець

Представники цього знака люблять натуральні феромони і не відмовляться від експериментів. Але вони занадто цнотливі, щоб в першу ж зустріч озвучувати свої справжні бажання, тому вам доведеться спочатку їх розташувати, щоб вони по-справжньому розкрилися.

Близнюки

Цей двоякий знак може бути в ліжку як активним учасником, так і спостерігачем. Вони не відмовляться від сексуальних іграшок і дійсно креативно підходять до процесу. Близнюки славляться своєю багатозадачністю, тому для них не проблема робити кілька справ одночасно.

Рак

Представники цього знаку просто обожнюють рольові ігри з перевтіленням. Але при цьому вони дуже тактовні і намагаються запам'ятати всі ваші ерогенні точки, щоб максимально зробити приємність. Роблять все технічно, але не завжди з душею. Щоб отримати максимальну віддачу, необхідно надихнути їх по-справжньому.

Лев

Представники цього знаку люблять блищати, тому і об'єктиви камер їх не злякають. Тому, якщо ви їм натякнете, що сьогодні будете знімати еротичне кіно, вони з радістю погодяться. І навіть ретельно підготуються, щоб в кадрі виглядати чудово і з натхненням згадувати про свій кінодебют. Якщо ви раптом спробуєте перетягнути ковдру на себе, то вам ввічливо, але твердо покажуть, хто тут зірка і змусять робити ще кілька дублів. Щоб потім вибрати, в якому ракурсі Лев виглядає найбільш виграшно. А якщо ви відмовитеся знову братися за камеру, то вас просто виведуть з процесу, і будуть далі милуватися собою.

Діва

Здається, ніби представники цього знака поводяться холодно в ліжку, але насправді це не так. І якщо в звичайному житті вони поводяться досить стримано, то в спальні скидають маску і повністю віддаються процесу, не забуваючи при цьому помічати моменти, які доставляють партнеру справжнє задоволення. І, до речі, вони не проти урізноманітнити інтимне життя і додати кілька сексуальних гаджетів.

Терези

Представники цього знака люблять довгі прелюдії і готові втілити з вами якусь вишукану і витончену фантазію. Вони готові приділити максимальне задоволення своїй другій половинці, але при цьому вимагають не меншої уваги до себе. Поцілунки? Звісно! І побільше!

Скорпіон

На представниках цього знака зодіаку впору вішати табличку «Обережно! Висока напруга! », І це дійсно так. У ліжку з ними ви будете отримувати все і навіть більше, навіть те, про що не сміли і мріяти. Скорпіони вміють зчитувати емоції, а в трактуванні мови тіла їм немає рівних. Тому приготуйтеся отримувати задоволення і вивчити нові способи, які ви не пробували раніше.

Стрілець

У представників цього знака дуже насичене і різноманітне життя. Це стосується в тому числі і сексуальних уподобань. Для них головне - це домогтися партнера, а потім азарт пропадає, і в ліжку нічим особливим здивувати вони не можуть. Але зате вони відмінні спокусники. Цукерково-букетний період - їх коник.

Козеріг

Представники цього знака можуть завестися в лічені секунди, мають приголомшливу витривалість і вважають за краще контролювати весь процес. Тому, якщо вам подобаються ігри з застосуванням, еммм ... деяких зусиль, тоді Козероги вам точно підійдуть.

Водолій

Представники цього знака справжні винахідники і відчувають себе справжніми вченими на порозі чергового відкриття. Вони дуже люблять експериментувати з матеріалами, текстурами, температурами і їжею, звичайно. Якщо ви мрієте теж спробувати щось креативне, тоді вам варто придивитися до Водоліїв.

Риби

Представникам цього знака складно відмовити своєму партнеру, тому вони просто погоджуються на всі активності, намагаючись доставити якомога більше задоволення своєму обранцю. Тому якщо ви хочете реалізувати якусь фантазію, кличте Риб, вони підтримають вашу ідею і навіть допоможуть її втілити.

Читайте також