Директор рівненської школи подав два проєкти на Громадський бюджет

З 15 квітня до 29-го травня мешканці Рівного можуть подати свої ініціативи на Громадський бюджет для реалізації у 2022-му році. 

У перший же день відразу два проєкти подав директор школи №16  Олексій Шелепенко.

Вартість першого - 250 тисяч гривень. За кошти ініціатор пропонує облаштування тренажерно-спортивного комплексу біля ЗОШ № 16. Проєкт передбачає встановлення вуличних тренажерів для всіх груп м'язів, мощення бруківкою та благоустрій території (В'ячеслава Чорновола, 101). Встановлення сучасного спортивного комплексу з урахуванням потреб людей з особливими потребами дасть можливість вільно займатись спортом учням школи, жителям міста Рівне та мікрорайонів Новий Двір та Щасливе зокрема.

Другий проєкт - на мільйон гривень. Олексій Шелепенко пропонує облаштувати сіні-спортивне футбольно-волейбольно-баскетбольне поле з безшовним гумовим покриттям.

"Воно необхідне для фізичного розвитку дітей та дорослих. Універсальний майданчик забезпечить потрібний рівень безпеки, надасть імпульс популяризації фізичної культури та спорту серед молоді та дорослого населення, стане справжнім осередком здорового способу життя та створить можливість формувати здорове суспільство", - додає автор.

Подати проєкт для участі в Громадському бюджеті можна тут: https://rivne.pb.org.ua/.

Читайте також