Директора Рівненської філармонії підозрюють у корупції

Фото - Радіо Трек

10 вересня заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк підписав розпорядження про проведення службового розслідування стосовно директора комунального закладу «Рівненська обласна філармонія» Рівненської обласної ради Миколи Орешка. Ймовірно, причиною службової перевірки стала записка начальника відділу з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку, консультанта з питань запобігання та виявлення корупції від 6 вересня цього року.

Для того, аби вивчити цю ситуацію, створили спеціальну комісію на чолі з Олексієм Бучинським (заступник голови обласної ради), до її складу також увійшли: Богдан Гречко (начальник відділу юридичного забезпечення та кадрової роботи виконавчого апарату обласної ради, заступник голови комісії), Анна Петрів (консультант з питань запобігання та виявлення корупції виконавчого апарату обласної ради, секретар комісії), Юрій Нілабович (начальник відділу з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату обласної ради, член комісії) та Оксана Фурманець (консультант відділу забезпечення діяльності керівництва обласної ради виконавчого апарату обласної ради, член комісії). Працюватиме комісія до 8 жовтня, саме до цього дня голова обласної ради повинен отримати заключення від комісії. 

На період проведення службового розслідування, Микола Орешко відсторонений від виконання службових обов'язків, вони тимчасово покладені на завідувача художньо-постановочною частиною філармонії Володимира Сторожука. 

Читайте також