Директора Рівненської філармонії відновили на посаді

Головне фото Микола Орешко, особиста сторінка ФБ

Спеціальна комісія Рівнеоблради проводила розслідування факту вчинення корупційних дій у Рівненській філармонії. За словами першого заступника голови Сергія Свисталюка - виникли підозри, що пан Микола преміював сам себе. Про це пише сайт vse.rv.ua

На період, поки комісія розбиралась у порушеннях, функції керівника виконував завідувач художньо-постановочної частини - Володимир Сторожук.

Однак, після закінчення усіх засідань, 10 жовтня, комісія за підписом очільника Рівнеоблради Олександра Данильчука ухвалила: 

" 4. У зв’язку із закінченням службового розслідування стосовно директора комунального закладу «Рівненська обласна філармонія» Рівненської обласної ради Орешка М.П., вважати ОРЕШКА Миколу Прокоповича таким, що продовжує виконувати посадові обов’язки директора комунального закладу «Рівненська обласна філармонія» Рівненської обласної ради з 10 жовтня 2018 року відповідно до контракту від 20 березня 2017 року №114."

Проте, подейкують все ж догану пан Микола Орешко отримав, однак порушення очевидно не стали приводом для його звільнення. 

Читайте також