Діти Рівненщини можуть взяти участь у конкурсі малюнка

Триває прийом робіт на Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей - 2019», передає Управління Держпраці у Рівненській області.

З метою популяризації питань охорони праці, привернення уваги суспільства до проблем у сфері промислової безпеки, виховання культури безпеки праці серед молоді та з нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони праці у 2019 році щорічно проводиться Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».
Конкурс організовує і проводить ДП «Редакція журналу «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці, територіальних органів Держпраці та інших підприємств, що належать до сфери управління Держпраці.

Конкурс складається з двох етапів:

І етап Конкурсу: січень – лютий 2019 року: відбіркові регіональні тури;

ІІ етап Конкурсу: березень – квітень 2019 року: фінал та оголошення переможців.

Учасниками Конкурсу є учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, училищ, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів, трьох вікових груп:

перша група – автори робіт віком від 6 до 10 років;
друга група – автори робіт віком від 11 до 14 років;
третя група – автори робіт віком від 15 до 18 років.

Конкурс проводиться за напрямом художньої творчості – малюнок.

Конкурсні роботи мають бути виконані за тематикою охорони праці та промислової безпеки, а саме: безпечного ведення робіт у вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо.

Приймають лише індивідуальні оригінальні авторські роботи, що відповідають умовам Конкурсу (детальніше про умови конкурсу на сайті журналу “Охорона праці” http://ohoronapraci.kiev.ua/konkurs-dityachogo-malyunka-20…/

Конкурсні роботи для визначення переможців на регіональних рівнях надсилають до територіальних органів Держпраці не пізніше 15 лютого 2019 року.

Контактна інформація :
Телефон Управління Держпраці у Рівненській області: 63-30-70;
Сайт Управління Держпраці: http://rv.dsp.gov.ua/
Адреса: вул. Лермонтова, 7 м. Рівне, 33028
Фіналу Конкурсу організовує ДП «Редакція журналу «Охорона праці» у період з 15 березня по 28 квітня 2019 року.

VІІ Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» проводиться з нагоди відзначення Дня охорони праці в Україні у 2019 році. Цей день відзначають щорічно 28 квітня – у Всесвітній день охорони праці, відповідно до Указу Президента України від 18 серпня 2006 року № 685/2006.

Читайте також