Діти з поліцейськими малювали Рівненщину (ФОТО)

https://rv.npu.gov.ua

У рамках акції ювенальні поліцейські разом із вихованцями центру соціально-психологічної реабілітації дітей розмалювали пазл карти України – орнамент вишиванки, який притаманний Рівненській області.

Розмальовували орнамент близько десяти діток Центру, які опинилися в складних життєвих обставинах, діти-сироти разом із працівниками ювенальної превенції області та Рівненського відділу поліції.

«Поліцейські з радістю долучилися до такої акції, адже це є важливим напрямом у формуванні національно-патріотичного виховання дітей, відродження духовних цінностей українського народу та підтримання традицій нації, — зазначила начальник відділу ювенальної превенції ГУНП в Рівненській області Ірина Чорна».

Нагадаємо, що Проект «Єднаємо барви України» стартував на Закарпатті, де діти виготовили карту України, розділили на частини та направили кожну частинку до окремої області. 

Діти з різних куточків країни розмалювали деталі-області в кольори та візерунки орнаменту того чи іншого регіону. Після цього всі «пазли» доправили до столиці, де склали мапу єдиної країни, одягнену у вишиванку.  

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також