"Дитина лежала на ліжечку і вже не мала ознак життя": у Рівному раптово померла дівчинка

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

24 січня на лінію "103" надійшов виклик до маленької дитини. Про це повідомила старший лікар зміни станції екстреної медичної допомоги Любов Волинець, повідомляє Радіо Трек

- Виклик надійшов о 5:02. Мама повідомила, що дівчинці погано. Через 5 хвилин спецбригада прибула на вулицю Грушевського, де й проживає сім'я. Дитина лежала на ліжечку і вже не мала ознак життя. Медики розпочали реанімаційні заходи. Однак успіху вони не принесли. Сім'я благополучна. Зі слів мами, дівчинці стало погано ще 23 січня. Дитина відчувала слабкість, була блювота. До медиків не зверталися, лікувалися самостійно. Мама давала медичні препарати, які зазвичай призначають під час харчових отруєнь, - каже Любов Волинець.

Медики передали тіло дитини судмедекспертам. За цим фактом у поліції триває досудове розслідування за частиною 1 статті 115 ККУ(умисне вбивство із позначкою природна смерть). 

Попередньою причиною смерті дитини є вірусна інфекція. Однак наразі у рамках кримінального провадження проводиться судово-медична експертиза, яка встановить остаточну причину смерті.

Читайте також