Дитячий садок «BabyLand» святкує першу річницю

Рівно рік тому у Рівному відкрили перший ліцензований приватний дитячий садок. Це єдиний заклад дошкільної освіти такого формату і масштабу у Західній Україні. Він розташований у житловому комплексі «На Щасливому». Забудовник комплексу Роман Курис привітав колектив садочку із першою річницею.  

«Вітаю увесь колектив садочку із річницею, адже саме завдяки їхній любові, наполегливій праці, відданості і щирості Бейбі ленд перетворився на чудове місце дитинства. Рік був насичений, сповнений спільними перемогами та випробуваннями. Та команда на чолі з Іриною Петрик впоралися зі всіма проблемами, які були на шляху, досягли визнання та отримали багато різних відзнак. І це лише за один рік!», - зазначив пан Курис.

У «BabyLand» реалізували мрії батьків про безпеку, захист, розвиток, любов. Тут є окремі зони для гри, відпочинку, харчування та занять різними видами діяльності, а також масажний кабінет для діток і кабінет арт-терапії. Усі приміщення оснащені датчиками температури повітря та підігрівом підлоги.

Особливостями дитячого садочку «Babyland» є орієнтація на емоційний інтелект, психологічний супровід кожної дитини, логопедично-корекційне спрямування та забезпечення індивідуальними програмами навчання.

Читайте також