Дівчина скинула 60 кг, відмовившись від улюбленої їжі

Мешканка Лондона Еллен Девіс, яка важила 120 кілограмів, скинула половину своєї ваги, виключивши кілька продуктів зі свого раціону, пише Кореспондент з посиланням на Mirror.

Дівчина вирішила схуднути, коли не знайшла жодної сукні, яка б їй пасувала на шкільний випускний. Повідомляється, що у Девіс усе життя були проблеми з вагою і до 16 років вона важила 120 кілограмів.

У 2016 році, не знайшовши сукні, вона вирішила відвідати лікаря і почати боротьбу із зайвою вагою. У неї також виявився синдром полікістозних яєчників, який загрожував можливості бути матір'ю.

Для вирішення проблем лікарі порадили змінити раціон: зменшити кількість солодощів, закусок, а також м'яса.

Девіс відмовилася від улюблених булочок із сосискою і замість них вживає протеїновий коктейль. Через півроку вона змогла перейти на вегетаріанство. Не забуває дівчина і про спортзал. Вона займається спортом п'ять разів на тиждень. У підсумку вага зменшилася на 60 кілограмів.

Вага впала вдвічі через рік старань. Через схуднення дівчина залишилася з в'ялою шкірою і в підсумку зробила підтяжку живота. "Протягом року я втратила більше половини своєї ваги, у що не могла повірити. Мій розмір нарешті зменшився, і я почала почувати себе впевнено", - зазначила 21-річна Девіс.

Читайте також