Дівчина з Рівненщини отримала хімічні опіки після того, як їй пофарбували волосся

Фото - СарниNews.City.

18-річній мешканці Сарн в опіковому відділенні Рівненської обласної лікарні діагностували хімічні опіки голови ІІІ ступеню. Дівчина каже, що причина усьому — робота перукарки, яка мелірувала волосся. Про це інформує видання СарниNews.City. Фото наслідків можна побачити в кінці статті, знімки не для вразливих людей. 

Дівчина розповіла, що перукарку порадила подруга. Комунікувала потерпіла з майстром через Instagram. Однак, нині свої повідомлення перукарка видалила. 

Фото з особистого архіву потерпілої

"Домовились зустрітись у неї вдома 24 червня о 10 годині. Мені нанесли фарбу. Через деякий час повідомила, що відчуваю дискомфорт — сильно пече. Перукарка сказала, що це нормально при меліруванні. Згодом стало ще сильніше пекти й почала боліти голова. Тоді попросила перервати процедуру, але перукарка ще дофарбовувала нижнє волосся й лише після цього почала змивати фарбу. При цьому казала, що їй теж печуть пальці. Коли почали сушити і розчесувати, помітила що випало багато волосся. До того ж сама перукарка сказала, що на тім’ячку бачить почервоніння, - йдеться у повідомленні.

Вже на наступний день у дівчини почало випадати волосся разом зі шкірою. Батькам дівчина не розповла про те, що сталось. Мама дізналась лише 28-го червня. 

"Вже у вівторок (29 червня) ми звернулись до нашого сімейного лікаря. Він направив до дерматолога, той до хірурга, а тоді до травматолога. Останній написав направлення в опікове відділення Рівненської обласної лікарні. Там діагностували хімічний опік", - розповідає мама дівчини.

Ще на консультації з травматологом, зазначила мама потерпілої, лікар порадив звернутись до правоохоронців.

Але спочатку хотіла поспілкуватись з цією перукаркою, — каже мама. — Запитали, як розводила фарбу, чи має якусь освіту і т.д. При зустрічі дівчина зізналась, що самоучка й фарбує тільки родичів. Коли показала рани своєї дитини, перукарка попросила не звертатися в поліцію й запевнила, що підтримуватиме фінансово під час лікування.

29 червня дівчину госпіталізували в обласну лікарню на два тижні. Усі чеки від купівлі ліків вона пересилала повідомленнями перукарці за попередньою домовленістю про відшкодування. Але перукарка вже не відписувала 5 липня мама приїхала знову до неї, щоб поговорити. Але дівчина заперечила факт мелірування та відмовилася від своїх слів і сказала, що платити не буде, йдеться у повідомленні.

6 липня потерпілі звернулись у поліцію із приводу нанесення тілесних ушкоджень. У відділі комунікації ГУ НП у Рівненській області нашим журналістам цю інформацію підтвердили. Більше про це - згодом. 

Читайте також