Дівчина з Рівного зняла кліп для Тіни Кароль та солістки "The Hardkiss" (ВІДЕО)

Режисерка з Рівного Христина Сиволап зняла відеокліп для відомих українських співачок Тіни Кароль та солістки гурту "The Hardkiss" Юлії Саніної на їхню нову спільну пісню "Вільна", яка буде головним саундтреком до фільму «Віддана». Днями відбулася прем'єра цього саундтреку та відеороботи до нього на офіційному ютуб-каналі кіностудії FILM.UA, пише "Рівне-1".

Режисерка Христина Сиволап поділилася враженнями про роботу з найвідомішими поп-дівою і рок-дівою України:

"Кліп знімали один день. Тіна і Юля - дівчата вимогливі, але всі ми прагнули якісного результату, тому в ході кількох дискусій зійшлись на тому, що хочемо зробити мінімалістичне і ніжне відео. І вже після того, як затвердили всі ідеї, робота пішла легко. Приємно, що дуже тепло приймають і пісню, і дует, і сам кліп. Сподіваюсь, глядачі надихнуться пі підуть в кіно на наш фільм «Віддана»."


До слова, Хритина Сиволап народилася у Рівному. Зараз живе і працює у Києві. Одружена і виховує доньку Алісу. Закінчила університеті ім. І. Карпенка-Карого за спеціальністю телережисура. Під час навчання зняла ігрові короткометражки «Вірую» (2010), «В мене є, а в тебе немає» (2012), «Дужевільний» (2012). У 2013 році зняла короткометражку «Давай не сьогодні» за власним сценарієм, бюджет якої склав 1 млн грн. Цей фільм здобув перемогу в конкурсі короткометражних робіт на Трієстському кінофестивалі. У 2017 році була співрежисером відомого серіалу «Тато Ден» для телеканалу СТБ. У 2018 році стала режисером телесеріалу «Вище тільки кохання» (телеканал "Україна"), де, крім того, виконала другорядну роль. У 2017 році обрана членом Української кіноакадемії. У 2019 році взялася за зйомки популярного комедійного телесеріалу «Подорожники» для "Нового каналу". У квітні 2019 року також розпочала роботу над стрічкою "Віддана".

Прем'єра фільму "Віддана" запланована на 16 січня 2020 року. Це історія про незвичайну сім'ю, яку зняли за мотивами роману Софії Андрухович "Фелікс Австрія".

Історія починається в Станіславові у 1868 році. Доктор Анґер втрачає в пожежі дружину, але вдається врятувати двох дівчат – рідну доньку Аделю і доньку хатніх робітників Стефанію. У момент розпачу доктор вирішує виховувати їх разом.

Минає 25 років. Дівчата виросли і так само нерозлучні, хоча Аделя тепер заміжня. Стефа ж веде господарство, втамовуючи свою пристрасть у кулінарії. Та вони досі не розуміють, хто вони одна одній: сестри та подруги чи служниця та господиня. У калейдоскопі любові та ревнощів, подвійних смислів та таємниць грань між реальністю і вигадкою остаточно зникає. Красиві наряди, вишукані страви та безкінечні шпацери… Що ж станеться, коли ілюзія почне розвіюватися, а замість неї вималюється реальність - ви побачите, переглянувши цю стрічку.

Читайте також