Дівчинці з Рівненщини збирають кошти на дороговартісне лікування

фото - Фейсбук

Мама маленької Вероніки Ірина Басюк розповіла про свою донечку, яка потребує лікування у Китаї.  У дівчинки - ДЦП спастичний тетрапарез, вторинна мікроцефалія. 

"Ми поки що вдома. В нас все стабільно. Пройшли курс масажу. Трішки перехворіли. Погода нас непотішає, неможемо звикнути до теплого одягу. Вчора(26.09) їздили на повторне обстеження ЕЕГ, цього разу зробили запис 2 год., думаю результат буде точніший. Після того, як отримаємо висновок, плануємо лягти в стаціонар РОДЛ, щоб підібрати протисудомні парепарати (але це буде залежати від рез.ЕЕГ)

В планах ще пройти курс у Львові центр "Еліта" по методу Козявкіна, але це немалі кошти, так як потрібно зібрати велику суму на поїздку у Китай, тому ми в роздумах, - додає жінка. 

Трішки приємного, донечка більше подає звуків, хоче щось сказати, але поки що не виходить. Вона стала більше посміхатися, активніша, здається, дрібниц, але це-щастя.

Раніше, я нерозказувала, але ми на двір немогли взагалі вийти, вона нелюбила сонечка, вітру і в колясці теж неїздили, зараз Вероніка обожнює двір, але звичайно на руках постійно.

І ще ми зібрали 152,456грн.,залишилася більша половина суми.

Ми дякуємо всім небайдужим хто нам допомагає і підтримує.

Дату лікування у Китаї будемо переносити, так як залишилося мало часу, а сума яка, ще потрібна є великою.

Карта Приватбанку:
5168 7555 1469 3973 - Басюк Ірина Володимирівна (мама Веронічки)
тел. +380974559947

Більше  - у Фейсбук-групі допомоги Вероніки Басюк. 

Читайте також