Для чого Рівному створювати комунальний заклад Будинок ветеранів?

Фото зі сторінки Будинку Ветеранів Рівного

Комунальний заклад "Будинок ветеранів" стане місцем, де кожен ветеран АТО/ООС зможе отримати допомогу у питаннях працевлаштування чи відкритті власної справи. Він зможе координувати свою діяльність з такими ж, як він ветеранами, з міськими службами, з органами влади.

Тут зможуть отримати необхідну підтримку не лише безпосередньо самі учасники бойових дій, але й члени їхніх родин, діти, матері та дружини полеглих воїнів.

"Будинок Ветеранів" має стати місцем, де кожен учасник цієї війни, кожен, хто став на захист своєї Батьківщини в складний для неї час, зможе отримати необхідну йому підтримку й відчути турботу та вдячність громади. Ці люди виявили неймовірну мужність, ризикували життям, втратили здоров'я, щоб зберегти мир для нас з вами. Переконаний, що тепер громада має віддати цим людям належне, створити умови, аби вони могли отримувати необхідну їм соціальну, юридичну, психологічну допомогу, - зазначив з цього приводу секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян.

Таку думку підтримали і користувачі в мережі "Фейсбук". Ось деякі з них: 

Таня Камерістова: "Дуже потрібний заклад. Адже це буде те місце, де кожен, чию душу зруйнувала війна, зможе знайти однодумців та знайти відповіді на свої питання. Те місце, де його не просто вислухають, а ще й почують та простягнуть руку допомоги... Таке, як є нині в Києві та Вінниці".

Світлана Федчук: "Це справа дуже важлива.Про людей, які дійсно захищають нашу країну,потрібна і підтримка, і допомога".

 

Читайте також