Для керівників Нацполіції організували тренінг із лідерства (ФОТО)

https://rv.npu.gov.ua

Упродовж чотирьох днів іноземні спікери обговорюватимуть з керівниками Національної поліції стратегічне лідерство та управління змінами. Участь у тренінгу бере Голова Нацполіції Сергій Князєв, інші керівники центрального апарату НПУ та територіальних підрозділів. У перший день занять 10 вересня презентацію для поліцейських провів Голова Консультативної Місії Європейського Союзу (КМЄС) Кястутіс Ланчінскас. 

У рамках тренінгу поліцейські обміняються досвідом з європейськими колегами у сфері планування роботи, підвищенні мотивації для співробітників, взаємодії з громадою тощо.

За словами Голови КМЄС Кястутіса Ланчінскаса, тренінг було сплановано, враховуючи, що кожен його учасник керує великою кількістю людей. 

 «Особливість поліцейського лідера в тому, що він керує підрозділом, який відповідає за безпеку суспільства. І поліцейські мають відчувати себе частиною цього суспільства, пам’ятати, що вони, насамперед, працюють для себе, для своїх рідних», – зазначив глава Місії Євросоюзу.

Упродовж чотирьох днів керівники органів і підрозділів поліції обговорюватимуть кілька напрямків своєї діяльності. Серед них – стратегічне лідерство у розрізі управлінських функцій, управління змінами, стратегічне планування та оцінка ефективності. Також окрема увага під час тренінгу буде приділена темі прав людини та гендерному питанню, налагодженню внутрішньої комунікації та комунікації поліції з громадою.

Нагадаємо, перша група детективів пройшла тренінг за досвідом європейських колег.  Також керівники Нацполіції провели навчальні стрільби на полігоні. 

Повідомляє Департамент комунікації 
Національної поліції України 

Читайте також