Для реабілітації 17-річного Бориса необхідно зібрати 45 тисяч гривень

Фото - Благодійна організація

Батькам говорили, що в нього просто мізерні шанси на те, щоб вижити. Його виписували додому без жодних шансів на те, що він зможе ходити чи самостійно дихати та харчуватися. Але завдяки його силі волі та прагненню батьків 17-річний Борис після півроку довгих реабілітацій чекає на операцію, після якої йому знову потрібно буде пройти місячний курс реабілітації.

Благодійна організація «Дарунок» розповідає, що для проходження реабілітації Борису необхідно зібрати 45 000 гривень.

Мама хлопця Олена розповідає, що їхнє життя змінилось в один день:

«У нашого старшого сина Бориса стався інсульт (так нажаль це буває і в 17 років), а саме розрив аневризми головного мозку. Була перенесена трепанація черепа та операція, яка тривала 6 годин, потім кома та два місяці реанімацій. Забирали дитину з лікарні з заключенням лікарів «якщо сам буде хоч би дихати та їсти, то вже буде прогрес».

Пані Олена розповідає, що син довгий час не міг самостійно дихати, харчуватися, ліва частина тіла була не рухома. Боляче було і морально, адже він все розумів.

Попереду у Бориса операція по встановленню титанової пластини в голові та довга реабілітація. Хлопець уже може сидіти, вставати, говорити і навіть ходити з допомогою. Завдяки небайдужим людям вже зібрано 36 800 гривень на пластину для операції, значна частина коштів буде потрібна на саму операцію, а далі такий потрібний курс реабілітації, який коштує 45 000 гривень.

Борис та його родина просять усіх небайдужих допомогти зібрати необхідні кошти та повернути хлопцеві повноцінне життя.

Реквізити для допомоги (ПриватБанк)
29244825509100
Благодійна організація Дарунок
ЄДРПОУ (або ОКПО) : 14360570
Карта-ключ до рахунку благодійної організації Дарунок 5169330516489900
Ясинчук Марія Віталіївна

Кошти прохання надсилати з з примітою: Для Бориса.

Читайте також