Для рівнян створили гру про історичне та сучасне місто

Нещодавно світ побачила гра «Рівненський пан» - настільна гра про наше місто. Весь процес базується на боротьбі за власність та правильному розподілі коштів, які кожному гравцю видаються на початку. У подальшому все залежатиме від того, наскільки людина вміє переконувати та правильно вести свій рахунок. Вагому частину механіки запозичили в «Монополії». Хоча, кінцева мета гри, а саме вибороти титул «Рівненського пана», полягає в тому, щоб заробити найбільший серед гравців капітал або ж стати власником найбільшої кількості підприємств.

6 реальних історичних постатей виконуватимуть роль ігрових фігурок. Захоплюйте стратегічні вежі та купуйте сучасні підприємства, а історичні картки з легендами та міфами про місто - це ще одна родзинка гри: абсолютно новий та цікавий формат вивчати історію. Гра виконана з якісних матеріалів, на половину ручної роботи.

У грі присутні 24 відомі рівненські компанії із різних сфер діяльності – від інформаційних порталів до будівельних компаній і ресторанів. 

  • 28 реальних компанії на полі гри, які можна купляти, обмінювати, будувати та продавати.
  • Історичні картки, котрі оповідатимуть Вам легенди про місто, з часів його заснування по наш час.
  • Унікальні «Картки Архітектури» дадуть Вам можливість на коло стати «власником» Тунелю Кохання чи замку в Дубно отримавши особливі здібності.

Одночасно до гри можуть бути задіяні від двох до шести учасників. «Рівненський пан» не має вікових обмежень. Тривалість однієї гри – до трьох годин. Крім того, використовується як українська, так і англійська мови.

До набору входить: Ігрове поле, «Картки Випадків», «Картки Архітектури», «Картки Панств», «Панська Книга» (інструкція), 6 фігурок-історичних персонажів, 2 дерев’яних гральних кубики, лист подяки, фішки «Куреней» та «Веж». Замовити гру можна на сайті "Величний пан".

Читайте також