Для учасниць проекту "Пузата мама" провели лекцію із фітотерапії (ФОТО)

Лекцію для рівненських вагітних, учасниць Сімейного проекту "Пузата мама-2018" провела фітотерапевт, практикуючий валеолог-реабілітолог оздоровчо-консультативного центру «Фітобіола» Оксана Данилова.

Незважаючи на цілющі властивості рослин дуже важливо розуміти, що необхідний грамотний і помірний підхід до їх застосування.Особливо це стосується вагітних та діток.

-  Рослини – найдавніша сировина для виготовлення ліків. Тож,фітотерапія грунтується  на використанні природних комплексів, що сприяють оздоровленню. Цей метод застосовують як самостійну терапію від різних хвороб і як допоміжний засіб, що підсилює дію традиційного лікування.- пояснює Оксана Данилова.

Під час лекції майбутнім мамам розповіли про особливості застосуванні фітотерапії під час вагітності та лактації.

Також вагітні отримали корисні подарунки від оздоровчо-консультативного центру «Фітобіола».

   Більше новин проекту -  у рубриці ПУЗАТА МАМА

Попереду на учасниць проекту чекають професійні фотосесії, тренінги, заняття з аквааеробіки, фітнес для вагітних, вечірка вагітних  в честь майбутньої мами і її малюка та, власне, фінал конкурсу - феєричне шоу, де усі учасниці "Пузатої мами-2018" вийдуть на справжній подіум разом зі своїми чоловіками. 

Окрім цього, заняття по підготовці до пологів та грудному вигодовуванню учасниці "Пузатої мами" зможуть відвідати у:

 

Консультанти по грудному вигодуванню від професійної доули "Яммі Маммі", психолог Олена Ярмолюк та фітотерапевт Оксана Даниловафахівці Сімейного банку пуповинної  крові "Гемафонд" нададуть корисну інформацію для майбутніх мам. 

Окрім того, фітнес заняття для вагітних пройдуть у фітнес-клубі "Манхеттен" та Студії йоги "Yoga Point"аквааеробіка  у басейні розважально-оздоровчого комплексу "Підкова" та "АкваРаю." 

  

 

Читайте також