Дмитро Кльоц: Є відчуття того, що в нас є всі шанси поборотися за єврозону

Хавбек рівненського "Вереса" Дмитро Кльоц, який нині проходить реабілітацію після важкої травми, розповів про своє відновлення та гру команди в останніх матчах.

Нагадаємо, Дмитро отримав розрив хрестоподібної зв'язки на одному з тренувань 8 жовтня. Після цього його прооперували у центральній міській лікарні Рівного. 

- Операція, за словами лікаря, пройшла успішно. Перші десять днів після операції я пересувався на двох милицях. Згодом ще десять днів - на одній милиці. Зараз вже ходжу без милиць. Трохи накульгую.

Попереду на мене вже чекають легкі заняття у спортзалі. Деякі вправи я вже робив вдома для скорішого відновлення.

Щодо виступу команди - можу сказати, що хлопці молодці. На кожному клаптику поля дають бій будь-якій команді. Неважливо де ми граємо: в Луцьку, чи на виїзді. Наразі командау середині турнірної таблиці. Зважаючи на те, що ми всі ігри зараз граємо на виїзді - сказав би, що результати взагалі прекрасні.

Є відчуття того, що в нас є всі шанси аби поборотися за єврозону. Потрібно так і надалі працювати: як в тренувальному процесі, так і на іграх, не знижувати до себе вимог і тоді я впевнений, що нас може чекати успіх.

Навіть у дебютному для нас сезоні після повернення Вереса до УПЛ. Ще можу сказати, що дуже скучив за командою і тренуваннями. Хочеться швидше повернутися до роботи, - розповів Кльоц. 

Читайте також