До Рівного їде зірка "X-Фактору" та "Території А"

фото - Фейсбук

30 травня 2018 р., о 19:00, у Міському Будинку Культури (вул. Соборна, 3д), вперше в Рівному відбудеться концерт Yurcash.

КВИТКИ можна придбати: 

- на сайті https://kasa.in.ua/urkes
- у Міському Будинку Культури (вул. Соборна, 3д)
- за телефоном (097) 055 32 21, 43-93-38

«Свобода, правда, рок-н-рол! Правда працює краще, ніж будь-який піар», – точно знає лідер «ЮРКЕШ» Юрко Юрченко. - "Просто правда! Я чесний перед собою, перед людьми, перед Богом, перед усіма. Я такий, який є. Так живемо і творимо: я не розділяю себе від людей, які мене оточують. Я завжди все, що сам прожив, пропускаю через призму своїх відчуттів. І це – найголовніше».

Король імпровізації, композитор, мультиінструменталіст, аранжувальник, співак... Талановитий бешкетник, котрий за секунди навчить любити життя і тащитись від нього. Його щирість надихає людей, підкорює серця та душі. Він не перестає дивувати та шокувати.

ЇХ НАЗИВАЮТЬ рок-легендами, майбутнім української музики та неймовірним вогнищем драйву, а кожну їх пісню ковтком свіжого повітря. У 2017 YURCASH не просто стали відкриттям, а буквально порвали телешоу «Х-Фактор-8». Більшість глядачів саме «ЮРКЕШ» називають кращим гуртом, який коли-небудь виступав на шоу. А вже на початку 2018-го гурт став учасником Національного відбору на «Євробачення-2018» з розривною піснею Stop killing Love.

Абсолютна самобутність і готовність до крутих експериментів – головна риса «ЮРКЕШ».

Тому готуйтесь до багатьох несподіванок та сюрпризів на концерті!

 

Читайте також