До Рівного приїхала заступниця міністра юстиції України

Першочергово відбулася прес-конференція для представників місцевих засобів масової інформації передбачена програмою перебування за темою «Протидія домашньому насильству і булінгу». Разом з начальником Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Оксаною Сальчук, керівником Регіонального центру з надання БВПД у Рівненській області Василем Овдіюком, представниками Патрульної поліції Рівненської області та наймолодшою діджейкою України Юліанною Попович говорили про проблему насильства у суспільстві. 

За словами заступника міністра юстиції Іванни Смачило зараз, на жаль, немає реальної статистики тих, хто потерпає від домашнього насильства. Це різні категорії громадян. Найгірше, що свідками цієї проблеми є діти - зазначила Іванна Смачило. Тому вкрай важливо залучати усіх хто своєю авторитетною думкою може вплинути на дітей. Чим більше ми їм будемо розповідати тим більше дітей буде знати як швидко діяти і як владнати проблему. 

Під час прес-конференції юна діджейка показала відомий у світі відеоролик про цькування, запропонувала свої власні варіанти вирішення проблеми булінгу та презентувала для затупника міністра свій перший альбом електронної музики.

Головне територіальне управління юстиції у Рівненській області

Читайте також