До Рівного з концертом приїде гурт "Без обмежень"

фото - Фейсбук

2 квітня у Міському будинку культури відбудеться концерт гурту Без обмежень. Без кордонів в стилі, без кордонів в почуттях і емоціях ... Музика, в якій відчувається живий саунд, істинний драйв і соковитий смак життя.

З перших акордів своїх композицій «БЕЗ Обмежень» заряджає позитивною енергетикою кожного слухача, з перших концертів підкорює своєю харизматичністю, завойовуючи все більше і більше прихильників. На даний момент пісні колективу звучать в ефірі багатьох радіостанцій України, а так само найбільш рейтинговою інтернет радіостанцією MyRadio в розділі Український Рок. За пару місяців ротації група багаторазово потрапляла в хіт-парад і за невеликий період часу запрацювала досить високий рейтинг.

Драйв і енергію, які група передає в своїх піснях, всі ті емоції та почуття, які «Без Обмеження» дарує на концертах складно описати словами, але можна з упевненістю сказати, що викладаються вони на всі 200% і публіка просто божеволіє від них . Досить душі відчути цю енергетику один раз, і вона ніколи не забуде емоції, подаровані командою «Без Обмженень».

«БЕЗ Обмежень» - група, в яку неможливо не закохатися. Почувши хоча б раз їхні пісні, неможливо залишитися байдужим до їх творчості. У звуках музики, в текст пісень є щось таке, що вабить, що заворожує, і щось настільки близьке кожному. Пісні наповнені почуттями, емоціями, енергетикою, харизмою ... в них відчувається життя!

Квитки можна придбати за посиланням. 

Читайте також