Добровольці Рівненщини передали Тернопільщині автомобіль "швидкої"

http://dobrovoltsi.org.ua

Допомагав пораненим на лінії фронту, тепер рятуватиме життя і у тилу. Активісти Рівненського обласного осередку «Об’єднання добровольців» передали у село Золотники Тернопільської області автомобіль швидкої медичної допомоги. Про це повідомляє сайт dobrovoltsi.org.ua. 

Кілька років карета знаходилася в підпорядкуванні одного із добровольчих батальйонів України. Коли його вивели із зони бойових дій, постало питання і про подальшу долю автомобіля.

«Ми вирішили, що карета швидкої медичної допомоги повинна мати своє життя і далі, а не бути проданою чи банально вкраденою, як це часто буває з технікою, яка повертається з війни. Тому зібрали необхідні кошти і відремонтували її. Далі передали автомобіль у село Золотники. Нехай і далі справно служить місцевій громаді. Тим паче, що як-не-як, а автомобіль уже має свою історію, він допомагав і рятував хлопців на фронті, тож в мирному житті зі своєю функцією точно справиться добре», — заявив керівник Рівненського обласного осередку «Об’єднання добровольців» Роман Коваль.

Читайте також