Доїхали не всі: частину автобусів з Рівного скасували, деякі застрягли в снігу

Фото - ілюстративне

Через снігові замети на дорогах більше десяти пасажирських автобусів, які прямували з Рівного у населені пункти області не змогли дістатися місця призначення. Найскладніша ситуація у напрямку сіл Гощанського, Костопільського та Острозького районів (за старим поділом). Про це повідомив начальник управління інфраструктури та промисловості Рівненської ОДА Федір Мисюра.

Заручниками складної ситуації на дорогах стали водії та пасажири автобусів, які прямували до сіл Дуліби, Майків, Дермань, Гориньград, Дроздів. 

Автобус до Садових Ділянок дістався місця призначення, однак виїхати назад у Рівне не зміг - застряг у снігу. Така ж доля спіткала автобус "Рівне-Степань". Через замети на дорогах не зміг виїхати автобус "Мізоч-Дубно". На проблеми з доїздом скаржилися і пасажири автобуса "Рівне-Оржів".

Федір Мисюра сподівається, що підрядні організації, які займаються обслуговування доріг, скористаються нагодою та розчистять дороги до початку нових снігопадів.

За даними онлайн-табло автовокзалів Рівного, сьогодні вранці відмінили низку рейсів з Центрального автовокзалу та кілька з автостанції "Чайка". Зокрема, не виїхали автобуси у напрямку сіл Млинівського, Гощанського, Острозького районів, а також сіл Костопільщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рівне зупинилося у заторах: відомо, на яких вулицях ситуація найскладніша

Читайте також