Долари, золото та цінні документи: у Рівному усю ніч шукали таксиста, в авто якого забули "тривожний" рюкзак

Фото ілюстративне

Усю ніч поліцейські у Рівному шукали водія таксі, в авто якого жінка забула "тривожний" рюкзак. 

Про це повідомляє пресслужба обласнї поліції. 

Так, близько 22 години 40-річна рівнянка разом із співмешканцем повертались із гостей додому. Вийшли з будинку і зупинили таксі, яке їхало тією вулицею.

Втім, коли приїхали додому, жінка побачила, що в неї немає рюкзака. Зрозуміла, що залишила його в авто. Однак, телефону водія не мала, а марку авто не запам'ятала. У розпачі рівнянка одразу зателефонувала до поліції.

Поліцейські за допомогою камер відеоспостереження встановили номерні знаки авто, а потому — марку та модель легковика. Згодом вдалося з'ясувати і особу водія та його номер телефону. 

Однак, чоловік вже спав, тож слухавки не піднімав. Поліцейські оперативно вдалися ще й до пошуків родичів кермувальника: вони й сконтактували з водієм. 

Чоловік одразу зрозумів, з якого приводу йому телефонують та пояснив, що вранці мав намір з'ясовувати, як повернути наплічник. 

Правоохоронці повернули рюкзак з усіма цінними речами та коштами у розмірі майже 5 тис доларів 40-річній жінці. Оговтуючись від пережитого, вона щиро подякувала поліцейським за допомогу та оперативність. 

Читайте також