Двом дітям-сиротам призначили компенсацію на житло

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

8 листопада у Дубенській райдержадміністрації в.о. голови Дубенської районної державної адміністрації Володимир Іщук провів засідання Комісії з формування пропозицій щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, повідомляють у РДА. 

Комісією розглянуто питання про призначення або відмову в призначенні грошової компенсації відповідно до вимог Порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2019 року № 616.

Нагадаємо, що на засіданні цієї ж комісії 29 жовтня було визначено 4 особи з Дубенського району, яким буде призначено грошову компенсацію для придбання житла з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. На комісії 8 листопада було розглянуто документи двох, із числа визначених осіб, та прийнято рішення про призначення грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення.
Ця компенсація може бути спрямована на нове будівництво приміщень, капітальний ремонт/реконструкцію житла, придбання житла та виготовлення проектної документації.

Документи ще двох осіб буде розглянуто на наступному засіданні комісії.

Читайте також