Екскандидата в нардепи від Рівненщини - затримали детективи НАБУ

Фото - Обозреватель

Сьогодні стало відомо про те, що детективи національного антикорупційного бюро затримали заступника начальника Київської міської митниці ДФС Сергія Тупальського. 

Нагадаємо, на Позачергових виборах народних депутатів України 2019 року Сергій Тупальський висував свою кандидатуру по 1556 округу на Рівненщині (Костопільський, Сарненський та Березнівський райони). Він народився 13 червня 1978 року в селі Малий Мидськ Костопільського району Рівненської області, заступник начальника, Київська міська митниця Державної фіскальної служби України. 

Як повідомляє видання "Українська правда", детективи національного антикорупційного бюро затримали заступника начальника Київської міської митниці ДФС Сергія Тупальського.

Джерело: Facebook-сторінка Тупальського, поінформований співрозмовник УП

Дослівно Тупальський: "В цю хвилину в мене вдома відбуваються обшуки. Поки що я не можу точно сказати, в межах якої справи це відбувається.

Та в будь-якому разі я впевнений, що через короткий час безпідставність проведення обшуків і звинувачень, які сьогодні будуть лунати у ЗМІ в мій бік, буде доведена в черговий раз.

Спілкуватися мені доведеться через мого адвоката".

Деталі: Водночас, за словами співрозмовника УП, Тупальського затримали. Справа, в рамках якої затримали митника, пов'язана з "одним із найвідоміших контрабандистів" України одеським бізнесменом Вадимом Альперіним, який нібито пропонував детективам НАБУ хабар у 800 тисяч доларів.  За словами джерела УП, Альперіну вдалося втекти. В кінці 2018 року на початку 2019 року Тупальський виконував обов'язки керівника Одеської митниці. 

Читайте також