Ексклюзивну відпочинкову зону просять створити у Рівному

Рівняни вже подають проекти для участі в Громадському бюджеті міста. Восени буде голосування і ті, що наберуть найбільшу кількість голосів, стануть переможцями та будуть реалізовані впродовж 2021 року. Раніше ми повідомляли, що рівняни просять провести в місті Віденський бал.

Ще одна з пропозицій – створити ексклюзивну відпочинкову зону біля будинку 6 по вулиці Князя Романа. 

Автор проекту Олександр Чубай зазначає, що нині там розміщена зелена зона – одна з найбільших на території мікрорайону Північний.

«Раніше тут був місцевий парк з фонтаном. Всі діти з батьками мікрорайону тут відпочивали після школи та під час вихідних. Наразі фонтан засипано. Дитячі гойдалки занедбані. Місце потребує реконструкції. Разом ми зможемо влаштувати ексклюзивну відпочинкову зону де зможуть відпочивати всі мешканці району – діти і дорослі!», - зазначив автор.

За словами ініціативної групи, реалізація такого проекту дасть змогу утворити локальний парк на одному з найбільших мікрорайонів Рівного, ексклюзивний майданчик для відпочинку дітей та дорослих всього міста, діти почуватимуться безпечніше під час прогулянки, покращиться сімейна атмосфера. Буде територія для проведення безлічі свят і зменшиться сімейний алкоголізм.

Очікувана вартістю проекту мільйон гривень.

 

 

Читайте також