Екстремальна "гриболовля": на Житомирщині чоловік заблукав і провів у лісі майже тиждень

На Житомирщині поліцейський Чуднівської громади допоміг розшукати чоловіка, який пішов у ліс по гриби, а в результаті майже тиждень ночував серед дерев і кущів.

У відділі комунікації поліції Житомирської області переповіли історію порятунку чоловіка. Так, вночі 14 червня до поліції звернулась житомирянка, яка повідомила, що кілька днів тому її 49-річний брат, житель с. Ягодинки Романівської громади не з`являвся вдома. Мовляв, чоловік пішов по гриби 10 червня й з тих пір не виходив на зв`язок.

Поліція провела пошукові заходи й отримала повідомлення, що схожого чоловіка нібито бачили на Чуднівщині. Відтак, поліцейські разом із кінологом та службовим собакою вирушили на пошуки. Втім, того дня такі не змогли нікого розшукати.

16 червня близько 19:00 до поліції звернулися місцеві жителі та вказали, що ймовірно бачили розшукуваного чоловіка у с. Стовпів. Правоохоронець виїхав до населеного пункту, де й знайшов знесиленого грибника. Це дійсно був зниклий житель Романівської громади. Він розповів, що заблукав та кілька днів ночував у лісі.

Поліцейський автомобілем доправив чоловіка за місцем проживання та передав рідним, які вже зневірилися у щасливому завершенні цієї історії.

 

Читайте також