Європейська лань, віслюки та зеленокрилі голуби: яких тварин рівняни продають через інтернет

Онлайн-платформи для продажів останніми роками неабияк розвинулись. Нині придбати ту чи іншу річ можна у декілька кліків. Через інтернет продається майже все, у тому числі – тварини.

Так, нині навіть найкращого друга можна придбати на сайті оголошень. Наші журналісти поцікавились, яких тварин і за скільки виставляють на продаж із Рівного.

Однозначно, найбільше оголошень стосуються собак. Ці тварини є різних порід, розмірів і ціни. Якщо ж вам не принципово, яка родова у пса, можна знайти і безкоштовно.

А ось за породисту тварину доведеться викласти і більше тисячі доларів.

До прикладу, за кобеля американської Акіти просять 30 тисяч гривень, а за справжнього Померанського шпіца з розплідника - більше 90-та тисяч гривень, за Йорка – 77 тисяч, Мальтипу – 50-70 тисяч.

Також можна натрапити на оголошення про продаж породистих коней. Зокрема, за представника Вестфальської породи хочуть 1,5 тис доларів.

За кобилку рідкісної масті (породи не зазначають) просять 2 тисячі євро.

По 17 тисяч гривень продають Європейську лань власного розведення. Ціна вказана за стадо з семи штук. Якщо купувати одну, то ціна буде вищою.

Придбати через мережу можна і віслюків. Їх вартість – 9-16 тисяч гривень. Охочі можуть купити Камерунських овець по 7 тисяч за пару, а також племінного козлика та полукрову кізочка – «еліта Альпійських кровей» за 4 тисячі за пару.

Також можна придбати самця зеленокрилого голуба (смарагдова горлиця) 2021 року. Ціна - 2200 гривень.

У сучасному світі нікуди без оголошень у інтернеті. Тож рівняни охоче цим користуються.

Читайте також