"FLY KIDS" прокоментували ситуацію із отруєнням діток у їх комплексі в Рівному

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Днями управління Держпродспоживслужби Рівненщини повідомили, що в сімейно-розважальному комплексі FLY KIDS зафіксували кишкову інфекцію. Про це портал "РівнеМедіа" повідомляв тут: У розважальному комплексі в Рівному отруїлись діти, - Держпродспоживслужба.

Відтак, представники мережі сімейно-розважальних комплексів FLY KIDS надали офіційний коментар щодо цієї інформації:

"Спеціалісти відділу контролю якості обслуговування мережі FLY KIDS зв’язуються з усіма відвідувачами, що відсвяткували дитячий День народження та замовляли бенкет у комплексі. Серед гостей не було зафіксовано жодних скарг на погане самопочуття. Усі телефоні розмови записано. Наразі маємо припущення щодо безпідставних чуток.

Відповідно до діючих у мережі інструкцій санітарної безпеки, кожного ранку весь комплекс дезінфікується препаратами "Бланідас" та "АХД2000". Додатково, у цілях профілактики,  організацією-підрядником проведено позапланову дезінфекційну обробку. 

Наразі комплекс у м. Рівне працює у звичайному графіку за винятком кухні. Проходимо перевірку Держспоживслужбою України. На час проведення перевірки роботу кухні тимчасово зупинено. 30 січня 2020 р. працівники Держпродспоживслужби у м. Рівне провели відбір зразків продукції, змиви з поверхонь та обладнання кухні, взяли аналізи у всіх працівників ресторану, провели дезінфекцію. Надано деякі рекомендації щодо покращення роботи кухні. Наразі чекаємо на результати перевірки.

Мережа FLY KIDS поважає клієнтів і слідує принципам прозорості інформації. Не зважаючи на те, що факт відвідин парку розваг захворілими громадянами не встановлено, у FLY KIDS виконано усі можливі запобіжні заходи задля безпеки здоров’я гостей. Триває внутрішнє розслідування. Одразу після отримання результатів перевірки Держпродспоживслужбою надамо розгорнутий коментар ситуації".

Читайте також