Фотографи Рівненщини можуть взяти участь у ілюстрування Вікіпедії

В Україні до 31 липня триватиме конкурс фотографій "Вікі любить Землю". Цей проєкт присвячений природнім пам'яткам України. 

Фотоконкурс "Вікі любить Землю" створений з метою утворити базу світлин об'єктів природно-заповідного фонду на території України. Ці фото будуть використовуватись для ілюстрування Вікіпедії та інших проєктів. Ініціатива має на меті привернути увагу громадськості до стану навколишнього середовища. 

Учасники, які перемогли або були дуже активними, отримають цінні призи. Світлини, які визнають найкращими, будуть змагатись уже на міжнародному рівні.

Проєкт доступний як професійним фотографам, так і аматорам. Світлини, які конкурсанти подадуть, мають бути унікальними та зроблені у будь-який час. Світлини мають зображати пам'ятки, зазначені у конкурсних списках.

У конкурсі переможуть 10 учасників, які наберуть найбільшу кількість балів. Також відмітять конкурсантів, які зроблять найбільше фотографій пам'яток у кожному з 27 регіонів України. 

При визначенні переможців у цих номінаціях перевага надаватиметься фотографіям об’єктів, що ще не були сфотографовані в межах конкурсу.

Журі також обере найкращі світлини кожного з 27 регіонів України та десять найкращих фотографій конкурсу. Переможці за кількісним внеском та автори найкращих світлин будуть відзначені цінними призами. Десять найкращих фото представлять Україну на міжнародному етапі.

Цього року конкурс проходить у 32 країнах світу.

Корисні посилання:

Детальніше з усіма умовами та регламентом конкурсу можна ознайомитися за посиланням: http://wle.org.ua/rules/

З пропозиціями щодо співпраці та питаннями звертайтеся до організаційного комітету: [email protected]

Cторінки у соцмережах: facebook.com/wle.uainstagram.com/wle_ukr

Читайте також