Гарні привітання із Днем лікаря (+ картинки)

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

День лікаря прийнято відзначати у перший понеділок жовтня. Офіційне свято чи ні, проте цього дня всі лікарі заслужено отримують привітання та слова подяки від пацієнтів за їхню важку й відповідальну роботу.

***

З Днем лікаря! Ваша професія, без сумніву, одна з найважливіших, необхідних і благородних на світі. Ви даруєте людям гарне самопочуття, здоров'я, а часто і саме життя. Безліч людей вдячні вам за вашу нелегку працю. Бажаю вам сонця, світла, здоров'я та великого людського щастя!

***

З Днем лікаря від душі вітаю,

І бажаю успіху в роботі,

Миру в будинку, затишку бажаю,

Нехай йдуть печалі, турботи!

Багато щастя, сяйва усмішок,

Неодмінно запалу, тепла,

Жити без промахів і без помилок,

Щоб у серці завжди радість була!

***

Вітаю з Днем медика від щирого серця. Бажаю не тільки дбати про здоров'я оточуючих, а й берегти своє. Нехай довге життя обдарує Вас щасливими моментами і приємними спогадами, розумінням і вдячністю людей. Успіхів у Вашій справі і гарного настрою.

***

Дорогі наші лікарі і всі медичні працівники! Сьогодні в ваше свято ми бажаємо, щоб у вашому житті було більше щастя і радості! Щоб було менше хворих, але була більше зарплата! Щоб всі пацієнти видужували швидше! Щоб не виникало труднощів в роботі і в житті! Спасибі, що ви є у нас, і ми завжди можемо звернутися до вас за допомогою, адже тільки ви допомагаєте вилікуватися нам від усіх недуг та хвороб!

***

Вітаю з Днем лікаря й бажаю завжди знаходити надійну вакцину від поганого настрою, ніколи не помилятися і з кожним разом здобувати перемогу над будь-яким захворюванням. Успіхів на посту "білих халатів" і великої поваги в житті.

***

Як багато є лікарів хороших,

Таких як ви - в Україні одиниці,

І з року в рік ви знову і знову

Людей рятуєте мов вправні чарівниці.

У День медика бажаю вам усього

Того, що ви бажаєте всім пацієнтам:

Здоров'я, щастя, а поганого - нічого,

Нехай у житті будуть кращі моменти!

***

З Днем лікаря! Нехай кожен день славиться гідною роботою, хай навіть крихітним, але внеском у порятунок здоров’я. Бажаю міцності здоров’я, медичної витримки, удачі, підтримки, достатку і радості!

***

Вітаю з Міжнародним днем лікаря! Від щирого серця бажаю не тільки рятувати здоров'я людей, а й берегти своє, бажаю діяльності без перешкод, поваги, затребуваності, подяки оточуючих, особистого благополуччя та щастя, достатку і любові. Бажаю, щоб навіть у найважчих ситуаціях завжди знаходився вихід і рішення будь-якої проблеми.

***

Фото - відкриті джерела.

Читайте також