Гарні привітання із Днем синоптика

Сьогодні очікується шквал привітань! 19 листопада в Україні щорічно відзначається День працівників гідрометеорологічної служби. Свято встановлене Указом Президента України у 2003 році.

Державна гідрометеорологічна служба, яка функціонує в системі ДСНС, відіграє важливу роль в отриманні даних про поточні та очікувані погодні умови в нашій країні. Так, синоптики регулярно збирають і обробляють дані про сучасний клімат, його можливі коливання та зміни в майбутньому, прогнозування та попередження стихійних явищ. 

Не забудьте привітати своїх синоптиків!

***

Робота гідрометеоролога надважлива, ви прогнозуєте погоду і попереджаєте про стихійні лиха.

Завдяки вам водники щодня мають оперативні гідрометеорологічні дані, без яких неможливо ефективно управляти водними ресурсами.

Зі святом, нехай ваші прилади будуть справними, а прогнози погоди точними!

***

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників гідрометеорологічної служби.

Від своєчасного надання об’єктивної гідрометеорологічної інформації залежить ефективність ведення господарської діяльності у різних галузях економіки. Ваша щоденна копітка робота дає змогу завчасно передбачити несприятливі природні явища та своєчасно інформувати про них органи влади і тим самим запобігти матеріальним збиткам, забезпечити стабільний розвиток району та безпеку його жителів.

***

Любі синоптики! Ви – творці нашого настрою, бо за звичкою розпочинаємо новий день з перегляду прогнозу погоди. У літню спеку ми чекаємо від вас повідомлення про довгоочікуваний дощ, а взимку - коли скінчаться люті морози та хурделиці. Щиро вдячні за вашу працю і бажаємо нових професійних успіхів, здоров’я, наснаги і особистого щастя.

***

Щиро вітаємо із Днем працівників гідрометеорологічної служби! Ви робите важливу справу - передбачаєте погоду, попереджаєте людей про небезпечні природні явища. Без ваших прогнозів уже неможливо уявити повсякденного життя наших громадян. Своєчасної та достовірної інформації про погодні умови чекає від вас вітчизняне господарство.

Упевнені, що Ви й надалі своєю сумлінною працею підтримуватимете престиж своєї професії. Бажаємо подальших вагомих професійних успіхів, наснаги і творчих сил. Нехай у Ваших душах і оселях завжди буде ясно і сонячно.
 

Читайте також