Гарні привітання із Днем свободи та гідності 21 листопада (+Картинки)

День Гідності та Свободи — свято в Україні, що святкується щороку 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року). Є наступником свята Дня Свободи, що святкувалося 22 листопада на честь Помаранчевої революції у 2005—2011 роках, поки не було скасоване указом президента Віктора Януковича. 13 листопада 2014 року Президент України Петро Порошенко підписав указ, згідно з яким в Україні 21 листопада святкується День гідності та свободи.

Ми підібрали оригінальні та красиві привітання із Днем Гідності та Свободи у прозі та віршах.

***

Цей день – символ боротьби і перемоги, символ єднання заради найвищих і найцінніших ідеалів цивілізованого, демократичного світу. Всупереч жорстокому тиску антидемократичного режиму українці об’єднались і відстояли своє право на вибір гідного життя.

Революція Гідності повернула людям віру в цінності свободи, гідності, самопожертви, а також кинула виклик диктаторству, подвійним стандартам , корупції. Слава Україні!

***

Гідність, свобода, незалежність, суверенність, демократія, патріотизм, мужність, героїзм – усі ці поняття стали особливо близькі кожному українцю. Ми продовжуємо свою боротьбу й надалі за свободу і цілісність своєї території, і зараз Україні потрібні не лише слова і підтримка, а й відповідальні вчинки, реальний захист її існування як суверенної, незалежної держави. Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну – Україну! Слава Україні!

***

З Днем Гідності та Свободи вітаємо!

Від біди сім'ю ти бережи.

Але не забувай, що бувши ще у нас

Наш прекрасний український край!

***

Прийміть щирі вітання з Днем Гідності та Свободи! У ці непрості для Батьківщини часи, бажаємо миру і злагоди, сил і натхнення для побудови щасливого майбутнього. Адже кожен з нас — частка України, а разом ми — рушійна сила для змін на краще!

***

Сьогодні привітання звучать

Героям країни,

Воїнам світла —

Всім тим, хто життя

Не шкодують віддати —

Низький вам уклін,

І велика подяка!

***

З Днем Гідності та Свободи! Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут і родинна злагода в домівках! Нехай не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави!

Читайте також