Генеральний директор Carlsberg Ukraine Євген Шевченко став одним із найкращих управлінців року

Бізнес-видання Delo.UA, спільно з Ekonomika+ підбили підсумки року та оголосили результати свого щорічного рейтингу "ТОП-100. Рейтинги найбільших". За результатами голосування Євгена Шевченка було відзначено одним із найкращих управлінців року. Нагородження пройшло 26 листопада в рамках Business Wisdom Summit.
 

«Я вдячний вже вдруге отримувати цю нагороду та дякую, перш за все, своїй команді, адже це наша спільна перемога. А також дякую вам, нашим споживачам, за те, що обираєте наші напої та допомагаєте нам варити пиво для кращого сьогодні та завтра!», - прокоментував Євген Шевченко.

Фінальний short list управлінців формували з двох оцінок: експертного журі та редколегії журналу. Журі оцінювали учасників за такими показниками: рівень емоційного інтелекту, навички антикризового менеджменту, використання новацій під час роботи, лідерський потенціал та компетенція щодо управління змінами.

Нагадаємо, що нещодавно Євген Шевченко став спікером тренінгу «Sales and Marketing Compliance: баланс між ризиками та можливостями», який організувала Всеукраїнська мережа доброчесності та комплаєнсу (UNIC), активним учасником якої він є вже тривалий час.

*На правах реклами.

Читайте також