Генеральний директор «Рівненської АЕС» тимчасово виконуватиме обов’язки очільника «Енергоатому»

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

На засіданні 4 грудня Уряд ухвалив низку кадрових рішень. Серед них – призначення тимчасово виконуючого обов’язки Президента Державного підприємства “Національна атомна енергогенеруюча компанія “Енергоатом” на Павлишина Павла Яремовича. До цього пан Павлишин був генеральним директором Рівненської АЕС.

Як повідомляв УНІАН, 27 листопада Кабінет міністрів України прийняв рішення про звільнення Юрія Недашковського з посади президента державного підприємства "НАЕК "Енергоатом", що є оператором усіх діючих атомних електростанцій України.

До слова, Павлишин Павло Яремович народився 8 квітня 1967 р. в селі Орішне Красноярського краю. Громадянин України. У 1984 році закінчив середню школу № 2 м. Калуги Івано-Франківської обл., в цьому ж році вступив в Одеський політехнічний інститут на енергетичний факультет. У 1985 р. був призваний до збройних сил СРСР. Служив у ракетних військах в частині № 11883 с. Ведмідь Новгородської обл. У 1987 р. був звільнений в запас. У період з 1987 по 1992 рр. продовжив навчання в Одеському політехнічному інституті. В 1992 році був прийнятий на РАЕС в реакторний цех оператором реакторного відділення.  Із 1993 року до червня 2012 року працював послідовно: 

- інженером з експлуатації реакторного устаткування реакторного цеху 2; 

- провідний інженер з керування реактором; 

- начальник зміни реакторного цеху 2; 

- заступник начальника учбово-тренувального центру РАЕС; 

- начальник навчально-тренувального центру РАЕС; 

- заступник головного інженера з підготовки персоналу РАЕС; 

- заступник головного інженера з експлуатації блоків 3, 4 РАЕС; 

- перший заступник головного інженера – головний технолог; 

- заступник головного інженера з підготовки персоналу – начальник навчально-тренувального центру РАЕС. 

У червні 2012 року був призначений генеральним директором ВП «Рівненська АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом». 

Був обраний по одномандатному виборчому округу № 36 (м.Кузнецовськ) від Партії Регіонів до Рівненської обласної ради шостого скликання.

 

 

Читайте також