Генпідрядник рівненського "Авангарду" судитиметься з АМКУ через штраф у понад 91 млн грн

Генпідрядник реконструкції рівненського стадіону "Авангард" судитиметься з Антимонопольним комітетом через призначений штраф у понад 91 мільйон гривень. 

Про це "Рівне Медіа" розповів керівник фірми "Фіалка" Юрій Фалко. 

Нагадаємо, АМКУ оштрафував фірму за змову на тендер із реконструкції стадіону. Окрім штрафу на загальну суму 92 мільйони грн на фірми чекає трирічна заборона на участь у тендерах. 

Як розповів Юрій Фалко, наразі ПВКФ "Фіалка" готує позов до Господарського суду м. Києва, щодо оскарження цього рішення. 

- Так, основними аргументами, якими керувався АКМУ при розгляді даної справи, було твердження про наявність фінансових операцій  ПВКФ "Фіалка" із ТОВ "Стиль-Декор" та посилання на висновки АМКУ у попередній справі.

Однак, детальний аналіз заявлених тверджень показав, що ті операції які мали місце між компаніями, були за кілька років до спірної закупівлі, адже ПВКФ "Фіалка" здійснювало постачання для ТОВ "Стиль-Декор" будівельних матеріалів.

Що ж до посилання АМКУ на висновки попередньої справи, то у такій справі було згодом проведено судову експертизу, яка підтвердила недостовірність висновків АМКУ, - заявив Юрій Фалко. 

Читайте також