hiitworks - фітнес-клуб для тих, хто прагне до високої якості життя

Сучасний фітнес-клуб hiitworks, зал для персонального тренування, дитяча кімната – все це робить відвідування нашого клубу максимально комфортним.

Причини займатись у нас:

  • Увесь тренерський склад клубу має великий досвід у спортивній сфері;
  • Заняття для людей різного віку;
  • Кожне тренування триває 45 хвилин. Саме стільки потрібно вашому тілу для хорошої форми . Кардіо, силові, високо інтенсивні тренування, .
  • Індивідуальна програма для кожного клієнта, в залежності від ваги, підготовки і стану здоров’я;
  • Пульсометр на кожному тренуванні, адже ваше здоров’я для нас – найголовніше;
  • Безкоштовний тест кожного клієнта клубу на витривалість, аби мати змогу підібрати максимально ефективні тренування.

Для вас завжди знайдеться персональний тренажер і достатньо місця для продуктивного тренування. Турбота про стан вашого тіла і здоров’я – наша головна мета. Тому ми намагаємось зробити все, аби ви максимально комфортно проводили тут час. hiitworks – джерело ваших сил і гармонії із самим собою.

За багато років у індустрії спорту, здоров’я, краси і дієтології, наші тренери зібрали великий досвід, яким хочуть з вами поділитись. З нами ваш результат не змусить себе довго чекати і ви переконаєтесь у цьому вже після перших тренувань. А наш головний принцип – індивідуальний підхід до кожного клієнта, покаже результат в найближчий час.

Ми раді бачити кожного, хто готовий іти до поставленої мети, незалежно від ваги, витримки, фізичної підготовки чи навпаки – спортивного минулого. А з цим вам допоможуть наші спеціалісти, які підберуть комплексні тренування разом із харчуванням, домашніми процедурами і режимом. Адже тільки командна робота здатна  показати якісні результати, які будуть зберігатись навіть при незначному порушенні режиму.

Наші клуби – ідеальне місце для вдосконалення свого тіла і духу, в якому немає метушні, а тільки обстановка, наповнена комфортом і дружелюбністю. Тут навколо вас будуть люди, з якими разом будете іти до мети, де є постійна підтримка і мотивація. Ми допоможемо вам не зупинятись на пів дороги, а навпаки - із кожним днем все більше любити здоровий спосіб життя, шукати гармонію із собою та зі своїм тілом.

Чекаємо вас найближчим часом!

 

*на правах реклами

Читайте також