Голова ГО «Рівне Разом» Віктор Шакирзян потрапив на обкладинку журналу «Рівняни»

У Дубенському замку відбулася презентація нового, серпневого, випуску журналу «Рівняни». На обкладинку видання потрапив відомиий благодійник, голова ГО «Рівне Разом» Віктор Шакирзян. 

– Нещодавно Ольга Лірник запропонувала розповісти свою історію, з чого починалася моя справа. Я вдячний, що маю можливість поділитися важливою частиною свого життя у журналі “Рівняни”. Сподіваюсь, кожному буде цікаво прочитати та дізнатись про мене та нашу ГО “Рівне Разом” - команду ентузіастів, які, не покладаючи рук, роблять наше місто кращим, - розповів Віктор Шакирзян.

До презентації журналу долучилися відомі рівняни та герої попередніх публікацій. Однією з родзинок став благодійний аукціон. Лотом була картина, яку зняли у кліпі маленької рівнянки Євангеліни Шмід. Перемогу у розіграші здобув герой нового випуску Віктор Шакирзян. Вилучені за картину кошти благодійники спрямують на допомогу у підготовці дошкільнят з малозабезпечених сімей до 1 вересня.

За словами головної редакторки журналу «Рівняни» Ольги Лірник, серпневий випуск став особливим, адже до останнього моменту було невідомо, хто прикрасить першу сторінку видання.

– Ми вирішили відзначити саме Віктора Шакирзяна та громадську організацію «Рівне Разом», яку він очолює, адже їх діяльність звучить на все місто. Благодійні заходи, громадські ініціативи та відстоювання інтересів рівнян - це речі, які потребують гучного висвітлення у ЗМІ. Саме тому такий вибір головного героя є закономірним, - зауважує головна редакторка журналу Ольга Лірник.

Після презентації гості смакували давніми стравами української кухні від Руслана Плясулі та команди проекту “Я-історія”.

Читайте також